fbpx

Време ли е да започнете да планирате? Шаблони за персонален планер.

desk with personal planners

Направи си своя персонален планер по твоя мярка! Използвайте публикуваните тук шаблони за персонален планер.

Днес, поради високото темпо на нашия живот, често нямаме достатъчно време да се отпуснем, да се срещнем с близки приятели или да отделим само няколко минути за медитация. Ако някога сте си мислили „Време е да започна да планирам времето си!“, този момент е сега!

Добрата новина е, че тук ще намерите страхотни инструменти за организиране на ежедневния ви график, за да ви останат няколко часа, за да правите нещата, които обичате и ви интересуват.

Като цяло не е чудно защо милиони хора желаят да използват шаблоните за печат на планери и дневници. За разлика от класическия бележник, шаблонът е по-гъвкав, опростен и може лесно да се персонализира.

Предлагаме няколко безплатни шаблона за персонален планер. Това са просто готови за печат PDF файлове, които съдържа оформление, предназначено да ви помогне да планирате срещите си, да ги приоритизирате и да управлявате списък със задачи, които трябва да свършите през деня. Можете да разпечатате шаблоните, които харесвате, и да ги използвате, за да създадете свой собствен планер.

Обикновено дневните планери имат няколко основни раздела: поле за вашия работен график, поле за записване на спешни задачи за деня и организиране на вашите списъци със задачи, поле за лични бележки и много други допълнителни блокове, като например дневно меню, блок за проверка на приема на вода, топ приоритети за деня и т.н.

Какви шаблони за персонален планер са включени?

В следващите  шаблони за персонален планер сме включили:

  • Заглавна страница
  • Седмичен планер
  • Дневен планер
  • Списък със задачи /To-do list/
  • Дневник с точки /bullet journal/
  • Меню за деня

Може да изтеглите страниците, които харесате, да ги разпечатате колкото пъти е необходимо и сами да ги подредите, така че да направите своя уникален личен планер.

Как да ги ползвате?

Планирането е ефективно, ако го правите правилно. Освен това е просто, ако имате правилните инструменти за това. Просто направете няколко стъпки, за да изтеглите и отпечатате шаблоните за планиране. С тяхна помощ можете да направите свой собствен личен планер, да редактирате страници, да направите своя дизайн и да се насладите на ежедневното планиране.

Можете да изтеглите безплатни шаблони и за работен  дневник, за планери за хранене и фитнес, списъци за пазаруване.

Вижте как да направите своя планер.