fbpx

Изтеглете и разпечатeте от безплатните планери за хранене и фитнес в PDF формат.

Вие сте това, което ядете. Вероятно сте чували това преди. И не е далеч от истината. От решаващо значение е какво ядете всеки ден. Защото вашите хранителни навици оказват значително влияние върху това как изглеждате и се чувствате.

Ето защо планирането е важно и когато става въпрос за храна. Планерът за хранене може да улесни живота ви и да ви помогне да избегнете импулсивни покупки, когато отивате за хранителни стоки или ненужна консумация на храна, когато се опитвате да се придържате към диета.

А може би сте твърде заети, за да мислите какво да сготвите за следващия ден. Можете да планирате предварително и просто да се придържате към седмичното си меню през цялата седмица.

Може да изтеглите от безплатните планери за хранене и фитнес в PDF формат, така че можете лесно да ги отпечатате у дома, офиса или копирния център.

Изберете от темплейтите , за да организирате менюто си, както ида направите списък за пазаруване.

Седмични планери за хранене

Позволяват ви да планирате здравословните си ястия за цяла седмица наведнъж, за да знаете точно какво трябва да готвите и ядете в определен ден. Всеки шаблон има достатъчно място, за да планирате и запишете вашата закуска, обяд и вечеря.

Някои от шаблоните имат и миниатюрни чаши, които да ви напомнят да не пропускате приема на вода.

Седмичен планер за хранене

Списък за пазаруване

Изведете пазаруването на хранителни стоки на следващото ниво с добрия стар списък с хранителни стоки. Това е прост и удобен инструмент за организиране на артикулите, които трябва да закупите, за подобряване на вашето пазаруване и за да се уверите, че и двамата избягвате ненужни покупки и купувате всичко, от което наистина имате нужда.

Голямото разнообразие от шаблони предлагат различни дизайни и оформления, от които да избирате. Можете да изтеглите класическия дизайн на списък или да организирате продуктите си за закупуване по по-усъвършенстван начин, по категории. Категоризирането на списъка с хранителни стоки стана много популярно напоследък, защото позволява по-бързо настройване на списъка и по-лесно навигиране в супермаркета.

Планери за фитнес

Започнете да следите теглото си още днес! Правете ежедневни измервания на теглото си и обиколката на гърдите, талията,  ханша и бедрата и ги запишете.

Спазвайки правилната диета и извършвайки редовни спортни натоварвания, гарантирано ще видите успешни резултати през следващите седмици.

Създайте подробен план за вашите спортни дейности във фитнес залата, у дома или на открито. Поддържайте прост дневник на тренировките, отбелязвайте интервала между сила и почивка, запишете важна информация и полезни бележки за упражненията за изпомпване на бицепс, лежанка, кросфит, кардио и други.

Изтеглете от шаблоните за печат в PDF.

За още планери за хранене и фитнес вижте в магазина ни.